Світшот Жіночий Dreampl Всі рівні

Новий продукт

Світшот "Всі рівні" Розгорнути

Всі ми різні, але рівні.

Детальніше

  • XS
  • S
  • M
  • L

790,00 грн.

"Коли всі люди будуть вільні, вони будуть рівні; коли вони будуть рівні, вони будуть справедливі". (с.) Сен-Жюст, діяч французької революції

Ця модель пронизана ідеєю рівності і свободи бути собою.

Адже сучасний світ дає нам лише ілюзію свободи: свободи дій, свободи вибору, свободи самовираження, свободи віросповідання, свободи любити і бути собою. Чи дійсно ми маємо цю "свободу"? Легалізація чогось на державних рівнях не дасть нам достатньо свободи, якщо її немає у нашій свідомості і свідомості оточуючих нас людей.

Взаємоповага, взаєморозуміння – «ключі» до справжньої свободи. Розуміння, що свобода кожної окремої людини закінчується там, де починається свобода іншої.

Освідомлення, що ми всі різні. Ми всі рівні!

Характеристика:

Склад: 80% бавовна, 20% еластан. Пошитий з якісного футеру 3-ох нитки, приємний до тіла та має хорошу терморегуляцію.

Якість: Світшот/худі зігріває зимою, в ньому не жарко весною і приємно вдягти на прогулянку теплими осінньо-літніми вечорами. Якісний, зносостійкий матеріал, який легко можна прати в пральній машинці.

Догляд: Бажано прати при низьких температурах, під час прання вивертати виріб малюнком всередину. Перед прасуванням вивернути вибір навиворіт.

Принт: Малюнок нанесений по спеціальній технології, що дозволяє надовго зберегти його якість, він не псується після прання, не починає відклеюватись.

Стать Жіноча

Оплата

Готівкова - при покупці у фізичному магазині або післяплата при отриманні (при замовленні від 500 грн)

Безготівкова - онлайн оплата Visa/MasterCard або на картку ПриватБанк при замовленні у інтернет-магазині

Доставка

Самовивіз товару із магазину «ШОСЬ» у місті Тернопіль .

Інші міста:

- Доставка в інші міста здійснюється за допомогою служби доставки Нова Пошта.

- Витрати з транспортування замовник оплачує при отриманні товару за тарифом перевізника.

- При замовленні від 1500 грн. доставка безкоштовна

- Після того як кур'єр оформляє посилку, замовник отримує СМС-повідомлення з номером декларації, який необхідний для отримання товару на пошті.

Важлива інформація

- Після оформлення замовлення на сайті, протягом 24 годин, ми зв'яжемося з Вами для уточнення інформації щодо оплати та доставки.

- Після узгодження з менеджером, замовлення зберігається у магазині 24 години. Якщо потрібно продовжити бронь - звертайтеся до менеджера.