Пазл Rakoon Веселе занурення

Новий продукт

Пазл «Веселе занурення» Розгорнути

Дитячий пазл українського бренду Rakoon– це справжнє буйство яскравих барв і цікаві замальовки з різними історіями, що дуже подобаються діткам!

Розмір: 30х42 см.

В наборі 24 деталі, упаковані в кольоровій коробці-тубусі.

Детальніше

Цей товар більше не в наявності

250,00 грн.

Висока якість і насичені кольори – зроблені з щільного картону з використанням якісних європейських матеріалів.

Розвивають дрібну моторику рук, образне і логічне мислення дитини.

Стають улюбленими пазлами у діток:)

Десь глибоко на дні океану життя вирує разом із його різноманітними мешканцями! Складайте пазл разом із дитиною і вигадуйте цікаві історії: як Кіт Орест зібрався на рибалку рано зранку, а тим часом восьминіг Богдан на дні океану зібрався в магазин, там як раз підвезли нове взуття, всі вісім пар; розкажіть про рибку Мирославу, що йде на морський ринок за морською капустою для салату на вечерю, а малі рибки-бешкетники грають в морський волейбол. Занурьтесь у морски пригоди разом зі своїм малюком!

Дитячий пазл Rakoon – це чудова освітня гра, що розвиває посидючість, уважність і акуратність дитини. Коли дітки збирають пазл, вони вчяться розуміти зв’язок між часткою і цілим, розвивають логічне мислення і дрібну моторику рук. Яскраві малюнки швидко захоплюють увагу малечі, а в процесі складання суцільної картинки, вони розвивають свою уяву і просторове мислення. Розмір одного фрагменту орієнтовно 9х8,5см – дуже зручний в збиранні за рахунок великих фрагментів. Вони міцні, не гнуться і довго будуть розважати малечу своїми яскравими історіями. Рекомендовано дарувати діткам від 3 років. Дитячий пазл українського бренду Rakoon– це чудовий і розвиваючий подарунок для дитини!

Оплата

Готівкова - при покупці у фізичному магазині або післяплата при отриманні (при замовленні від 500 грн)

Безготівкова - онлайн оплата Visa/MasterCard або на картку ПриватБанк при замовленні у інтернет-магазині

Доставка

Самовивіз товару із магазину «ШОСЬ» у місті Тернопіль .

Інші міста:

- Доставка в інші міста здійснюється за допомогою служби доставки Нова Пошта.

- Витрати з транспортування замовник оплачує при отриманні товару за тарифом перевізника.

- При замовленні від 1500 грн. доставка безкоштовна

- Після того як кур'єр оформляє посилку, замовник отримує СМС-повідомлення з номером декларації, який необхідний для отримання товару на пошті.

Важлива інформація

- Після оформлення замовлення на сайті, протягом 24 годин, ми зв'яжемося з Вами для уточнення інформації щодо оплати та доставки.

- Після узгодження з менеджером, замовлення зберігається у магазині 24 години. Якщо потрібно продовжити бронь - звертайтеся до менеджера.