Сумка Raystone 027

Новий продукт

Сумка 027 Розгорнути

Стильний портфель для ноутбука і документів.

Розмір: 36х30х11 см

Матеріал: шкіра, металева фурнітура

Детальніше

2 700,00 грн.

Дизайн: Основне відділення на блискавці. Всередині один кишеню. Зовні дві кишені на кнопках.

Речі, запозичені з чоловічого гардеробу, це особлива любов – як стильні брогі чи оксфорди, брючні костюми і звичайно ж портфелі, які неймовірно пасують жінкам. Головне обрати потрібну модель і портфель унісекс стане незамінним супутником кожної бізнес-леді, тонко підкреслюючи ваш стиль і елегантність.

А ще зауважимо, що шкіряні вироби від молодих українських майстрів вже стали гідною альтернативою відомим міжнародним брендам по якості і вигляду.

Дана сумка виготовлена вручну з натуральної шкіри crazy horse, яка додає їй особливий, трохи вінтажний вигляд. Такий вид шкіри передбачає природню появу потертостей в ході використання, але вони легко стираються за допомогою вологого клаптика тканини, а шкіра поступово поліруються в ході щоденного використання.

Сміливо обирайте собі чи на подарунок, цей портфель матиме чудовий вигляд і стан навіть через декілька років повсякденного використання!

Матеріал Шкіра
Стать Чоловіча

Оплата

Готівкова - при покупці у фізичному магазині або післяплата при отриманні (при замовленні від 500 грн)

Безготівкова - онлайн оплата Visa/MasterCard або на картку ПриватБанк при замовленні у інтернет-магазині

Доставка

Самовивіз товару із магазину «ШОСЬ» у місті Тернопіль .

Інші міста:

- Доставка в інші міста здійснюється за допомогою служби доставки Нова Пошта.

- Витрати з транспортування замовник оплачує при отриманні товару за тарифом перевізника.

- При замовленні від 1500 грн. доставка безкоштовна

- Після того як кур'єр оформляє посилку, замовник отримує СМС-повідомлення з номером декларації, який необхідний для отримання товару на пошті.

Важлива інформація

- Після оформлення замовлення на сайті, протягом 24 годин, ми зв'яжемося з Вами для уточнення інформації щодо оплати та доставки.

- Після узгодження з менеджером, замовлення зберігається у магазині 24 години. Якщо потрібно продовжити бронь - звертайтеся до менеджера.