Мотиваційний скретч-постер 1dea.me 100 справ Love edition

Новий продукт

Мотиваційний скретч-постер "100 справ LOVE edition" Розгорнути

Всім закоханим присвячується – скретч-постер #100справ LOVE edition – найромантичнійший постер, що містить романтичні і веселі завдання, які так приємно бути виконувати разом!

Розмір постера: 60х40см

Розмір тубусу: 45х7см

Матеріал: ламінований папір

Мова: російська

Детальніше

Цей товар більше не в наявності

550,00 грн.

Для тих, хто тільки знайшов свою другу половинку і тим, хто вже давно має спільні ключі від квартири – буде цікаво поринути у романтичні пригоди для двох із найромантичнішим постером #100справ LOVE edition.

Кожне завдання на постері покрите спеціальним срібним скретч-покриттям, почніть виконувати їх, стирайте захисне покриття і помічайте як завдання під ним стають яскравішими, до речі, як і ваші стосунки! Урізноманітніть своє сумісне життя, додайте у нього нових барв, драйву, ніжності та незабутніх емоцій.

Скретч-постер #100справ LOVE edition – ваші відносини ставатимуть міцнішими та романтичнішими з кожним новим виповненим завданням. Чудовий подарунок друзям на весілля чи річницю.

Що в комплекті: Кнопки, щоб прикріпити постер до стіни; Фетровий клаптик для видалення залишків скретча; Інструкція; Набір тематичних стікерів; Тубус, який виступає гарною подарунковою упаковкою.

Тип Мотиваційні

Оплата

Готівкова - при покупці у фізичному магазині або післяплата при отриманні (при замовленні від 500 грн)

Безготівкова - онлайн оплата Visa/MasterCard або на картку ПриватБанк при замовленні у інтернет-магазині

Доставка

Самовивіз товару із магазину «ШОСЬ» у місті Тернопіль .

Інші міста:

- Доставка в інші міста здійснюється за допомогою служби доставки Нова Пошта.

- Витрати з транспортування замовник оплачує при отриманні товару за тарифом перевізника.

- При замовленні від 1500 грн. доставка безкоштовна

- Після того як кур'єр оформляє посилку, замовник отримує СМС-повідомлення з номером декларації, який необхідний для отримання товару на пошті.

Важлива інформація

- Після оформлення замовлення на сайті, протягом 24 годин, ми зв'яжемося з Вами для уточнення інформації щодо оплати та доставки.

- Після узгодження з менеджером, замовлення зберігається у магазині 24 години. Якщо потрібно продовжити бронь - звертайтеся до менеджера.